首页 | 小学 | 初中 | 高中 | 作文 | 英语 | 幼教 | 综合 | 早知道 |
大学英语 当前位置:唯才教育网 > 英语 > 大学英语 > 正文 唯才教育网手机站

新理念大学英语4答案

时间:2016-04-12 来源:唯才教育网 本文已影响

篇一:新理念大学英语学习大厅第四册综合教程学习测试答案

新概念英语学习大厅第四册学习测试答案

Unit 1

T T F F T F T F F T F F T T T T F T T T

The London : strictly castle trading conquered authorized votes refusals admitted

Permission eventually

American pilots : intends routine assault involving aimed waters launched civilian

substantial precisely

"Give a hungry : ADCAB

Scattered around : BCADB

Social change : DBADB

Few creations : DCCCD

61. Man should learn to live in harmony with nature instead of seeking a complete __________ of it.

A. occupation B. control C. conquest D. rule

参考答案:conquest

62. It is not advisable to make money __________ one's conscience or health.

A. in the loss of B. at the pay of C. in the place of D. at the cost of

参考答案:at the cost of

63. In the election __________, the candidates have to make a lot of inspiring speeches to win votes from all kinds of people.

A. competition B. fight C. battle D. campaign

参考答案:campaign

64. More than half of the committee being __________, the meeting had to be cancelled.

A. abstract B. absurd C. affirmative D. absent

参考答案:absent

65. All of our players will spare no effort to __________ every possible medal at the Olympic Games.

A. compete B. contest C. fight D. contend

参考答案:contest

66. __________ and impartial assessment of the employees' performance at work is essential to the development of the company.

A. Abundant B. Objective C. Capable D. Sufficient

参考答案:Objective

67. The partnership might have __________ for years more if Tom had not decided on a clean break.

A. dragged in B. dragged off C. dragged out D. dragged on

参考答案:dragged on

68. If he told you that he had a luxurious car, he was just __________. He had only a secondhand bicycle.

A. exaggerating B. boasting C. cheating D. deceiving

参考答案:boasting

69. If you want to prove yourself to be a grownup, you have to be __________ for what you say and do.

A. respectable B. reproachful C. responsible D. respectful

参考答案:responsible

70. The judge agreed that the defendant had been depressed and was not fully __________ for the accident.

A. radical B. external C. inherent D. responsible

参考答案:responsible

71. When the Allied forces launched the counterattack, the Germans were caught off __________.

A. sight B. surprise C. sense D. guard

参考答案:guard

72. The number of __________ in the air crash was estimated to be thirty-five by Washington Post.

A. occupation B. casualties C. registration D. representatives

参考答案:casualties

73. Switzerland prides itself on being a neutral country which does not belong to any military __________.

A. allowance B. offence C. alliance D. defense

参考答案:alliance

74. With the exchange rate soaring, their __________ to double the profit in export seems impossible.

A. offensive B. objection C. obligation D. objective

参考答案:objective

75. The government was urged to take __________ measures to stop violence and bring the country to peace again.

A. impressive B. decisive C. exclusive D. offensive

参考答案:decisive

76. During Franco's dictatorship in Spain, Juan Carlos I, who later became the King of Spain, had to live in __________.

A. expel B. exile C. exit D. excess

参考答案:exile

77. Lisa is rather __________ about her mother's condition, for she has just had an operation on her heart.

A. related B. considered C. concerned D. contented

参考答案:concerned

78. Thanks to the heavy rain, the enemy's cannons were __________ almost useless.

A. rendered B. weakened C. offended D. surrendered

参考答案:rendered

79. Despite all the favorable conditions, risk factors must also be __________ with in the project.

A. considered B. thought C. reckoned D. expected

参考答案:reckoned

80. Having won the first round in the election, the candidate __________ for more than his original demand.

A. held out B. held up C. held in D. held on

参考答案:held out

81. I'm afraid such an invalid as Mrs. White would not be able to __________ such a heavy blow.

A. withdraw B. withstand C. withhold D. resist

参考答案:withstand

82. The lawyer of the plaintiff launched a series of questions in the court, which clearly caught the defendant __________.

A. in guard B. on guard C. to guard D. off guard

参考答案:off guard

83. A good teacher won't __________ his own views in the class; instead, he will exchange views with the students.

A. press on B. take in C. stand out D. break off

参考答案:press on

84. Hundreds of people were __________ homeless due to the severe earthquake in the western part of the country.

A. obliged B. launched C. pressed D. rendered

参考答案:rendered

85. The company is facing a __________ challenge in the next round of competition in the world market.

A. flexible B. consistent C. firm D. stiff

参考答案:stiff

86. They didn't __________ with an enormous cost involved when they decided to buy a house in that area.

A. consider B. reckon C. declare D. presume

参考答案:reckon

87. The judge apologized for his __________ words in the court, but the accused wouldn't forgive him.

A. consistent B. intimate C. confidential D. offensive

参考答案:offensive

88. The pursuit was __________ when it was clear that the goal had been attained.

A. called in B. called on C. called off D. called up

参考答案:called off

89. Due to unfavorable weather conditions, the military operations were __________ just on the eve of the originally scheduled attack.

A. called off B. taken out C. paid off D. called out

参考答案:called off

90. The manager was expecting a __________ reply to his counter-offer for the imported products.

A. favorable B. prominent C. fundamental D. primary

参考答案:favorable

91. Jack lacks sales experience, which has become a major __________ in his career.

A. function B. obstacle C. aptitude D. concept

参考答案:obstacle

92. __________ by the mass of housework, she complained bitterly to her husband.

A. Broken up B. Bogged down C. Held up D. Brought down

参考答案:Bogged down

93. Improved investor's confidence is __________ to the recovery of the bull's market in stock trading.

A. internal B. crucial C. additional D. casual

参考答案:crucial

94. The package is protected with specially designed material which is strong enough to __________ rough handling in transportation.

A. derive B. modify C. tribute D. withstand

参考答案:withstand

95. Politicians know they cannot create a lawful society simply at the __________ of a pen.

A. stroke B. strike C. stride D. strip

参考答案:stroke

96. Public __________ for the safety of the missing passengers of the crashed airplane is all the more growing.

A. irritation B. fraction C. reward D. concern

参考答案:concern

97. The troops were heavily outnumbered and were forced to __________ thirty miles backward.

A. release B. retreat C. invade D. intrude

参考答案:retreat

98. The manager decided to __________ a sales campaign of the products in order to regain the market share.

A. relieve B. instruct C. possess D. launch

参考答案:launch

99. The Spanish pair was their last __________ in the Tennis Competition in 2004 Olympic Games.

A. conquest B. invasion C. oppression D. casualty

参考答案:conquest

100. A control over the population is __________ to the sustainable development of China.

A. decisive B. crucial C. efficient D. offensive

参考答案:crucial

101. The pioneer troops were designed to pin down the enemy __________ the final counterattack.

A. due to B. senior to C. prior to D. superior to

参考答案:prior to

102. By a __________ of luck, he won the lottery and got ten thousand dollars.

A. strike B. stress C. thread D. stroke

参考答案:stroke

103. The only __________ to their marriage is her parents' strong opposition because of her fiancé's humble origin.

A. objection B. obstacle C. oppression D. complication

参考答案:obstacle

104. If any __________ arises when you go through the formalities of applying for an import license, please let me know.

A. estimation B. complication C. devotion D. passion

参考答案:complication

105. We had our luggage inspected by customs officers when we crossed the __________.

A. fringe B. border C. edge D. rim

参考答案:border

106. The general __________ the troops to retreat to the south and bided their time for a counterattack.

A. instructed B. indicated C. engaged D. reckoned

参考答案:instructed

107. If you are sending a parcel abroad, you must fill in a customs __________.

A. announcement B. declaration C. invasion D. exploration

参考答案:declaration

108. Rather annoyed at his __________ remarks, she left the party without saying goodbye to the hostess.

A. offensive B. sensitive C. instructive D. positive

参考答案:offensive

109. To avoid more casualties, the Red Army took a __________ to cross the raging river.

A. stake B. halt C. gamble D. bet

参考答案:gamble

110. John was late for class because of the traffic jam. But __________ Tom, he overslept.

A. in case of B. as the case of C. in the case of D. as case of

参考答案:in the case of

111. Faced with unambiguous evidence, the suspect had to confess to __________ his landlady.

A. have killed B. kill C. be killing D. having killed

参考答案:having killed

112. Only by increasing its exports drastically __________ from the present awkward situation of trade imbalance.

A. can the country emerge B. has the country emerged

C. that the country might emerge D. might emerge the country

参考答案:can the country emerge

113. __________, he does not want her to be spoiled.

A. Although much he loves his little girl B. As he loves his little girl much

C. Much as he loves his little girl D. Much although he loves his little girl

参考答案:Much as he loves his little girl

114. You'd better find somebody else to see to it, for by five o'clock this afternoon, I __________ on my trip to Australia.

A. would have gone B. will have gone C. had gone D. has gone

参考答案:will have gone

115. We were struck __________ the whole village was damaged by the severe storm.

A. to the extent by which B. to which by the extent

C. by the extent to which D. by which to the extent

参考答案:by the extent to which

116. __________ they reached the town called Edmonton, they stopped the car and explored the area around.

篇二:新概念大学英语4答案(完整整理版)

Unit 1

III.

1. idle 2. justify 3. discount 4. distinct 5. minute

6.accused 7. object 8. contaminate 9. sustain 10. worship

IV.

1. accusing... of 2. end up 3. came upon 4. at her worst 5. pa:

6. run a risk of 7. participate in 8. other than 9. object to/objected

V

1. K 2. G 3. C 4. E 5. N 6.0 7.1 8. L 9. A 10. D

Collocation

VI.

1. delay 2. pain 3. hardship 4. suffering 5. fever

6. defeat 7. poverty 8. treatment 9. noise 10. agony

Word building

VII.

1. justify 2. glorify 3. exemplifies 4. classified

5. purified 6. intensify 7. identify 8. terrified

VIII.

1. bravery 2. jewelry 3. delivery 4. machinery

5. robbery 6. nursery 7. scenery 8. discovery

sentence Structure

IX.

1. other than for funerals and weddings

2. other than to live an independent life

3. other than that they appealed to his eye . . `

4. but other than that, he'll eat just about everything .

5. other than that it's somewhere in the town center

X.

1. shouldn't have been to the cinema last night

2. would have; told him the answer

3. they needn't have gone at all

4. must have had too much work to do

5. might have been injured seriously

XIII.

1 .B 2.A 3.C 4.D 5. B 6.A 7.B 8.A 9. C 10.A

II.D 12.C 13. D 14.A 15. C 16.D 17.B 18.C I9. A 20.D

Unit 2

Section A

Comprehension o f the text

1. He lived a poor and miserable life during his childhood.

2. Because no one in Britain appeared to appreciate his talent for comedy. His comic figures did not

conform to British standards.

3. Because his dress and behavior didn't seem that English.

4. It was the first movie in which Chaplin spoke.

5. He used his physical senses to invent his art as he went along without a prepared script.

6. His transformation of lifeless objects into other kinds of objects, plus the skill with which he

executed it again and again.

7. She brought stability and happiness to him and became a center of calm in his family.

8. Comic.

Vocabulary

III.

1. coarse 2. betrayed 3. incident 4. postponed 5. execute

6. surrounding 7. applause 8. extraordinary 9. clumsy 10. sparked

IV.

1. for 2. against 3. up 4. about 5. up

6. to 7. down 8. down 9. in 10. on

V.

l. I 2.J 3.B 4.D 5.E 6.G 7.F 8.L 9.N 10.A

Collocation<br />VI.

1. service 2. help/hand 3. influence 4. guarantee 5. visit

6. span . 7. welcome 8. spirit 9. duties 10. buildings

Word Building

VII.

1. artist 2. terrorist 3. novelist 4. activists

5. biologists 6. idealist 7. capitalists 8. tourist

VIII.

1. terrorism 2. industrialism 3. realism 4. idealism

5. criticism 6. heroism 7. racism 8. Modernism

sentence structure

IX

1. If I had known that you were coming, I would have met you at the airport.

2. If he had tried to leave the country, he would have been stopped at the border.

3. If we had found him earlier, we could have saved his life.

4. If I had caught that plane, I would have been killed in the air crash.

5. If he had been in good health, he could have written many books.

X.

1. it is a wonder to find

2. It is a surprise for us to find

3. it is a waste of time to argue with him

4. It's a comfort to know

5. It is a relief for us to learn

XI

1. If the characters in this comedy had been more humorous, it would have attracted a larger audience.

2. She has never lost faith in her own ability, so it is a possibility for her to become a successful actress.

3. I never had formal training, I just learned as I went along.

4. As their products find their way into the international market, their brand is gaining in popularity.

5. She could make up a story by saying she was knocked unconscious by thieves and that all her

money was gone, but she doubted whether she could make it sound believable.

6. No one was certain whether he postponed the visit on purpose, but this brought more criticism of him. Cloze

XIII.

1 .C 2. B 3.C 4.B 5.A 6. C 7. D 8. A 9. D 10. C

11 .D 12. A 13.A 14.C 15.B 16. D 17.A 18.C 19. B 20. A

Structured Writing

XV.

Charlie Chaplin is a great comic for his native land Britain, but even more so for the world. On the

stage he often wore tiny moustaches, huge pants and tailcoats that were perhaps more characteristic of

Europeans and may be not much of the British. Since more than half of the roles Chaplin played were

in silent films, people throughout the world had no difficulty understanding his films. With sound

movies, Chaplin created a nonsense language that sounded like no known nationality and was accepted and appreciated by people all over the world. For most of his lifetime he did not stay in his mother

country; he traveled throughout the world to appear on stage for people of different nationalities

Unit 3

Section A

Vocabulary

III.

1. raw 2. convicted 3. compensation 4. notify 5. provisions

6. receipt 7. paste 8. altered 9. thrive 10. certify

Exercises on Web course only:

11. donation 12. roast 13. rent 14. champion 15. temptation

IV

1. up 2. to 3. down 4. of 5. out

6. into 7. for 8. on 9. through 10. of

V.

1. M 2. E 3. G 4. A 5. H 6. C 7.1 8. K 9.0 10. D

Collocation

VI.

1. respect 2. degree 3. money 4. living 5. praise

6. place 7. success 8. scholarship 9. job 10. reputation

Word Building

VII.

1. longish 2. animal-like 3. selfish 4. honey-like

5. ball-like 6. boyish 7. yellowish 8. bookish

VIII.

1. politicians 2. technician 3. comedian 4. musicians

5. physicians 6. electricians 7. beautician 8. magician

sentence structure

IX.

1. The wanted man is believed to be living in New York.

2. Many people are said to be homeless after the floods.

3. Three men are said to have been arrested after the explosion.

4. The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.

5. Four people are reported to have been seriously injured in the accident.

X.

1. He tried sending her flowers, but it didn't have any effect.

2. I don't regret telling her what I thought, even if I upset her.

3. The window was broken because I forgot to close it when I left.

4. We regret to inform you that the materials you ordered are out of stock.

5. He welcomed the new student and then went on to explain the college regulations.

Translation

XI.

1. Seven or eight officials are reported to have taken bribes and the mayor has decided to look into the

affair in person.

2. These workers regret yielding to the management's advice and going back to work. Now they are

again faced with the threat of losing their jobs.

3. You only need to fill out a form to get your membership, which entitles you to a discount on goods.

4. Their car broke down halfway for no reason. As a result they arrived three hours later than they had

planned.

5. The official got involved in a scandal and was forced to resign weeks later.

6. The man living on welfare began to build up his own market, one step at a time and his business is

thriving.

XII

1.据报道这个男子曾在私下说:“许多救济对象在欺骗我们,因此,作为补偿,我们有权让他们对我们点头哈腰。

2.我们考虑了你的背景与经历,很遗憾地告诉你,我们目前没有适合你的工作机会。

3.我没能按奥斯卡的暗示去做,相反,我反驳了那个妇女,结果她竟然是我们的新经理。

4.需要有人来充当穷人权利的捍卫者,因为这一体制太容易被滥用。

5.我的车子在高速公路上抛锚后,我打电话向警察求助,20分钟后他们赶来帮我。

6.他热爱艺术,却经受了巨大的痛苦—贫穷与误解。

close

XIII.

1 .B 2. C 3. A 4. D 5.B 6. A 7. D 8. C 9. A 10. B

11 .D 12.A 13.C 14.B 15.D 16.B 17.C 18.A 19:D 20.B

structured Writing

XV

It is difficult to get a welfare client’s wheelchair repaired.Once my wheelchair needed repairing,

and I notified my caseworker. She gave me a lecture that I hadn’t taken good care of my wheelchair.

Then she told me that I must have the patience to wait until she had the time to report my wheelchair

conditions to my medical worker. Then the medical worker called the wheelchair repair companies

to get the cheapest bid and informed the main welfare office at the state capital.It took them another

several days to consider the matter. When they finally got my wheelchair repaired,I had been confined to bed for more than half a month.

Unit 4

Section A

Vocabulary

III.

1. investment 2. disposal 3. condensed 4. strategic 5. revenue

6. scratch 7. utilities 8. invested 9. nowhere 10. transmission

IV.

1. is lagging far behind 2. are stuck with 3. going for 4. remain in contact

5. keep pace with 6. at your disposal 7. dates from 8. scratched the surface of

9. stuck in 10. choose between

V.

1.L 2.N 3.D 4.E 5.H 6.1 7.F 8.0 9.1 10.B

Collocation

VI.

1. exchange 2. growth 3. opportunities 4. understanding 5. benefits

6. peace 7. development 8. career 9. will 10. status

Word Building

VII.

1. superpower 2. superabundant 3. supermarket 4. super-speed

5. supercomputer 6. superman 7. superstar 8. super-efficient

VIII.

1. auto-timer 2. auto-focus 3. autograph 4. auto-reverse

5. autobiography 6. automakers 7. autoloading 8. autocriticism

sentence structure

IX

1. Concentrate on indoor delights rather than outdoor fights and you'll be much better appreciated.

2. As a result of the development of computer technology many people may eventually be able to

work at home rather than go to the office.

3. Some people say that the pupils' achievements this term will be measured by a formal test rather

than their teacher's assessment.

4. They argued that their products should be developed on the basis of need rather than profit.

5. During weekends the businessmen may spend time establishing friendship and mutual trust rather

than discussing any particular item of business.

X.

1. Petrol now is twice as expensive as it was a few years ago.

2. Theirs is about three times as big as ours.

3. Latin American customers talk two to four times as long on the phone as people in North America.

4. the fee for cell phones is typically twice as much as for calls made over fixed lines

5. can transmit 250,000 times as much data as a standard telephone wire

Translation

XI.

1. Rather than invest in my education, my parents spent their money on a new house.

2. Today, people are spending twice as much on entertainment and relaxation as they did in the past.

3. In order to be successful, a business must keep pace with developments in the marketplace.

4. Her fluency in English gave her an advantage over other girls for the job.

5. For students, nowhere is better than the library, where all the books are at their disposal.

6. We should make full use of the platform to strengthen communication, expand cooperation in more areas and seek further development through joint efforts.

XII.

1,发展中国家认为信息技术是促进经济发展的途径,但一些国家在估算成本与选择技术方面缺乏经验。

2.据说地球拥有的地下水量大约是其拥有的河流和湖泊水量的三千倍,而且地下水要干净得多。

3.任何人都能照出好照片—问题只是你是否在合适的时间和地点。

4.通过在他们的学校和图书馆安装计算机,这些社区的领导们表明他们决心不在技术上落后。

5.当他开始创办这家公司时,他想他将能在市场上与那些顶级公司并驾齐驱,可是他现在失望 了,因为他没有成功。

6.佛罗里达的一对夫妇在建造一座他们称之为未来之家的房子,它既能抵御咫风,又与周围环 境十分协调。

篇三:新概念大学英语(一到四册)最全课后完整答案

新概念大学英语(一到四册)最全课后完整答案

(前五单元课后III,IV,完形填空)

第一册

第一单元

1. The years he spent in the countryside proved to be a(n) _ regarding experience.

2. You can learn a lot from this online course. It is designed to help communicate people communicate better through speech and writing.

3. Over a third of the population was estimated to have no access to health service.

4. Asking too many personal questions during an interview can lead to a(n) embarrassing situation.

5. Don’t just complain about what’s wrong with it; suggest some positive ways to solve the problem.

6. No one in the class could match John’s hard work and commitment to study, which is why the professor liked him.

7. The website allows you to take a(n) virtual tour of the well-known city which was there about 2,000 years ago.

8. Those who dare not answer questions in a traditional classroom can easily enjoy the benefits of online courses.

9. He couldn’t join the police because he was below the minimum height allowed by the rules.

10. Many new opportunities will be opened up in the future for those with a university education.

IV. 1. After twenty years as a chain smoker, Mr. Nathe has given up the habit.

2. I hope that our talk has given you some insights into the kind of work that we’ve been doing. 3. It was clear that much of what he said was far from the truth. Anyone with common sense would have a hard time believing it.

4. You have to be patient with small children, since they cannot tell the difference between right and wrong.

5. Hard as they tried, the newspaper reporters couldn’t get access to the building where the murder had taken place two hours before.

6. He was so ill that he was unable to keep up with what was going on. 7. The time has come for us to reap the benefits of the strong foundations we laid in science and technology. 8. He wished to have the opportunity to participate in the sports meet. 9. Even though they are poor, they are against the plan to trade land for goods and money.

10. I’m doing this to create circumstances under which we can communicate with each other easily. Vocabulary

第二单元

1. If the bike __appeals___ to you that much, why not buy it? You just got paid yesterday.

appeals

2. He managed to hide his __identity _ and moved to a new town where people would not know him.

identity

3. All of your __concern __ was for nothing, because I was safe all night.

concern

4. It was worse than horrible; the smell in the room was so __disgusting__ that it actually made me sick.

disgusting

5. I wasn't quite angry, but I was a little _upset___ when my noodles were cooked poorly.

upset

6. Modern music may have a negative __influence__ as well as a positive one on teenagers.

influence

7. He has made an __offensive__ remark that angers all of us.

offensive

8. On hearing the news, the mother __burst__ into tears and rushed out of the room, followed by a few other

people.

burst

9. I bought some computer paper, but when I got it home I found it was the wrong stuff

.

10. I want you to be very _thorough___ when you look in the park for the missing woman so you won't miss her.

1. Sandy's father could not stand the offensive music, so he asked her to turn it _off/down

___.

2. I can't turn the tap __off__, and there's water all over the floor.

3. He is busy ____ usual, giving lectures and working on the textbook.

as

4. She asked the students who were working in the dark classroom why they hadn't turned the lights ____.

on

5. Sinking in the sand, he reached ____ his friend's hand, but it was too far away.

for

6. Teachers may exercise more influence ____ their students than parents.

on/upon

7. The rock and roll music appeals especially ____ young people.

to

8. I'd like to talk your offer ____ with my wife before deciding whether to take it or not.

over

9. The money offered may not be much, but ____ any case I'll take the job.

in

10. Perhaps listening to light music may get rid ____ some of the knots in your stomach.

of

第三单元

Unit 103A

III.

1. ____ I was very unhappy with what he had said, but I didn't show it.

Inwardly

2. I deeply ____ to inform you that we cannot accept such conditions.

regret

3. He translated books not only from English, but also, on ____, from French.

occasion

4. The young couple ____ about the high cost of visiting Europe.

complained

5. He had repeatedly ____ her to come to the United States to join him, but she refused to leave her homeland.

urged

6. Government officials visited the flood area on Thursday morning to ____ the relief efforts.

coordinate

7. He showed great ____ in signing the agreement, but he finally did it.

reluctance

8. Driving his new red sports car, he was sure his neighbors were looking at him with ____.

envy

9. You will have to ____ yourself to a completely new life in the United States when you get there.

adjust

10. We were ____ to hear the news that the well-known writer, in her late eighties, was still writing a book.

amazed

IV.

1. They engaged ____ a serious discussion for several hours without reaching any important decisions.

in

2. We hope all children can live in a world free ____ violence.

of

3. He is home ____ leave from the Navy now, and he'll be at home for another two weeks.

on

4. He visits the bookstore at the subway station ____ occasion to see whether any new books have come out.

on

5. Will you see ____ it that this letter gets posted today? It has to reach the head office before Thursday.

to

6. I was in a nightclub in New York, when a fire broke ____.

out

7. It has been hard to adjust ____ the idea of being a junior clerk, but now I enjoy it.

to

8. No one would willingly subject himself ____ such rude treatment.

to

9. In evaluating applicants, this company leans heavily ____ interviews.

on

10. The police received several complaints ____ the noise from the party held by our next-door neighbor.

about

第四单元

Unit 104A

1. He suddenly became ____ that he was the only man who wasn't wearing a suit at the party.

conscious

2. My sister has been really ____ since she lost her job.

depressed

3. The ages of the students in our online school ____ from 20 to 40.

ranges

4. I remember that when I was a child I was very ____ with how many toys you had.

impressed

5. Although my chance ____ with this famous artist was 30 years ago, I still remember it very well.

encounter

6. After a brief ____ by the chairman, the speaker began her lecture on how to make a good impression.

introduction

7. We decided to paint the doors blue to ____ the walls.

match

8. We are often attracted to another person because of their ____ appearance, and sometimes because of their

ideas, opinions, and goals.

physical

9. He ____ himself by listening to his favorite song before he addressed the meeting.

relaxed

10. In a formal interview, you should always try to maintain good eye ____ with the interviewers.

contact

1. These students ____ the cause of helping those who are not able to help themselves.

are committed to

2. Don't joke with Linda; she ____ everything far too ____.

takes… seriously

3. For the next two hours she ____ the film, which turned out to be as good as she had hoped.

was absorbed in

4. He has given up running in order to ____ the long jump.

focus on

5. Once he ____ to do something, there was no stopping him.

made up his mind

6. Would you please turn the radio down while I'm reading? The loud noise is ____.

driving me crazy

7. In this store, you can find a wide variety of TV sets with prices ____ $500 ____ $1,000.

ranging from… to

8. She didn't feel ____ in the match. That's why she lost the game.

at her best

9. It is only a test you've failed. ____; it's not a matter of life or death.

Lighten up

10. She was so shy that she ____ the floor while talking to the class.

kept her eyes on

第五单元

U105A

1. Once you have had the disease, you are ____ to it for the rest of your life, which means that you cannot get

it again.

immune

2. Though he worked very hard, it took him a long time to ____ the skills he needed to become a professional

artist.

acquire

3. The spread of international crime and corruption ____ a major threat to the global economy.

constitutes

4. Each of us might ____ the concept of freedom in a slightly different way.

define

5. It predicts that 300 million people will become ____ in the next ten years and, without treatment, each victim

will ____ 10 to 15 others every year.

infected infect

6. This story, which tells about a man protecting his wife and children, ____ how important the family is in Asian

culture.

illustrates

7. At the airport, people stood behind a metal fence waiting for passengers to ____ from customs.

emerge

8. When applying for a job, make sure you ____ the skills and knowledge you have that an employer would find

important to the job.

emphasize/emphasise

9. There is no doubt that this new type of tire ____ a major advance in road safety; you feel safer when driving

on the highway.

represents

10. When they found out his identity, they ____ to kill him if he did not respond to their demands.

threatened

1. Everyone has the right to live where he wants to, ____ the color of his skin.

regardless of

2. The disease is spreading, and all the children under five are ____.

at risk

3. Outside the Embassy, students were ____ leaflets (传单) to everyone who passed by.

handing out

4. Tom admits that watching TV sometimes ____ him ____ his homework.

distracts… from

5. We will not have the picnic unless more people ____ it.

sign up for

6. People can only ____ HIV in a limited number of ways.

be infected with

7. Doing exercises regularly can ____ a number of diseases.

guard against

8. A lot of people don't ____ speaking in public.

feel comfortable about/ with

9. Laurence visited us ____ John who was unfortunately ill.

in place of

10. Women ____ iron deficiency can take supplements in the form of tablets.

suffering from

第二册

Unit 1

1. Lawyers such high fees, but they never seem to be short of clients.Correct answer(s) charge

2. It is a matter of that male businesspeople usually wear suits on formal occasions.

Correct answer(s) convention

3. These people are very efficient

4. Julian says she hopes to get a job and find a way to college education. Correct answer(s) obtain

5. Having studied business at college and knowing two foreign languages, my secretary is perfectly for her job. Correct answer(s) competent

6. The leading economists of the country have been influence of the current crisis upon its economy. Correct answer(s) assessing

7. The general public did not have confidence that the government would be able to job. Correct answer(s) fulfill

8. The company is survey to find out local reaction to their recently promoted product. Correct answer(s) conducting

9. The rain was heavy and Correct answer(s) consequently

10. The discovery of the oilfield is of great to the economy in this region. Correct answer(s)

significance

1. We can't afford to fall (behind)

2. Realizing that his retirement was near hand, he looked for some additional income that would provide for his children. (at)

3. Months of secret talks with the opposition party finally resulted prisoners. (in)

篇四:新理念大学英语第四册听力答案

新概念英语学习大厅听力第四册答案全集

Test for Unit 1 - 2 SET 1

1. A. She's a little tired.

B. She wants to listen to music. C. She is going to study.

D. She's going to make a reservation.

2. A. He wants the woman to fix his watch. B. He will call her when the watch is fixed.

C. He wants her to fix the watch within one week. D. He doesn't want to go home.

3. A. Please sit down.

B. She doesn't want him to sit down. C. She'll mind if he sits down.

D. She doesn't want the man to sit with her.

4. A. She should be careful about her money. B. She should buy the brown suit.

C. She should find another job to make more money.

D. She shouldn't buy the brown suit.

5. A. She just had her new car come in. B. The car is not ready for road yet. C. She hasn't got her driver's license. D. She wants to ride in the car herself.

Answer: 3 2 1 1 2

SET 2

1. A. Husband and wife.

B. They are dating each other. C. Teacher and student.

D. Manager and his secretary.

2. A. Six hours. B. Ten hours. C. Four hours. D. One hour. 3. A. Buying a new typewriter.

B. Finding a new place for the typewriter. C. Finding a better typist. D. Questioning the typist.

4. A. Barry no longer lives in New York. B. Barry doesn't know how to economize. C. The woman called Barry in California. D. The woman didn't ever meet Barry.

5. A. Richard is hard to find.

B. Richard speaks with difficulty.

C. Richard's roommate doesn't talk to him. D. Richard doesn't work very hard.

Answer: 2 3 3 1 4 SET 1

The History of Gardens in the UK

At Roman conquest The Romans began to leave (1) for gardens when building houses.The Roman gardens we know the most about are those of the large (2) and (3) .

Fishbourne has been partly (4)

The gardens of Anglo-Saxon England The warlike Anglo-Saxons did not (5) gardening to be important.

After Normandy conquest in 1066 French people brought not only French (6) but also gardening to Britain.

The Middle Ages Gardens once more became (7) in British life.

Monasteries had both kitchen gardens and herb gardens to provide the (8) of food and (9) .

Nowadays Gardens and gardening are (10) of British daily life.

Answer:

1. space 2. villas 3. palaces 4. reconstructed 5. hold 6. civilization 7. important 8. Practicalities 9. medicine 10. part

SET 2

Holidays in the USA

Easter It is not a (1) holiday and most Americans spend Easter Sunday with the family. Many believers in this time remember the (2) made by Jesus Christ.

Mother's and Father's Day Both days are (3) to our parents because they are really worth it.

Memorial Day It honors Americans killed or missing in action in all (4) .

National Birthday It commemorates the day in l776 when the (5) adopted the (6) and established the USA.

Thanksgiving Day It was a day of thanksgiving and prayer (7) to be shared by all the colonists and (8) Indians.

Christmas Even though it is (9) a religious holiday, people are used to many (10) celebrations.

Answer:

1. national 2. sacrifice 3. dedicated 4. past wars

5. thirteen colonies 6. Declaration of Independence 7. proclaimed 8. neighboring 9. traditionally 10. secular

SET 1

1. Through staying with friends, children learn the give and take of social behavior in general. True False

2. By interacting with friends, children learn that different people should behave similarly. True False

3. Friends can provide both companionship and hostility. True False

4. Friendship can help children improve their sense of self-esteem. True False

5. Friendships are necessary to our health psychologically. True False

Answer:1. True 2. False 3. False 4. True 5. TrueSET 2

1. Friends can help each other by copying class assignments and homework. True False

2. Friends make school more fun. True False

3. The amount of time with friends will be very important during middle childhood. True False

4. Teenagers spend almost half of their waking time in the company of friends. True False

5. Adolescents view friendship as a strong and stable tie. True False

Answer:1. False 2. True 3. True 4. False 5. True

SET 1

1. A. In 1700. B. In 500.

C. Under the reign of Charles II. D. By the 18th century.

2. A. Because the government loved coffee.

B. Because the government did not like the smell of tea.

C. Because the government's tax revenues from liquor sales were reduced.

D. Because tea would do harm to human bodies.

3. A. The government made an act to tax tea. B. The government began to tax coffee.

C. The government asked the citizens to give up drinking tea.

D. Tea was banned by the government.

4. A. Tea planting. B. Tea making. C. Tea processing. D. Tea smuggling.

5. A. Because they did not like pure tea. B. Because pure tea was too strong.

C. Because they wanted to earn more money.

D. Because pure tea was not so popular.

Answer:1 3 1 4 3

SET 2

1. A. In the past two centuries. B. In the Middle Age.

C. From the very beginning of human history. D. In the Bronze Age.

2. A. Because it was cheap. B. Because it was easy.

C. Because the walls could not sustain much weight.

D. Because it was popular.

3. A. Cement. B. Wheat straw. C. Reeds. D. Bricks.

4. A. Lack of straw. B. Lack of money.

C. Better transportation. D. Lack of skillful persons.

5. A. Because they prefer the thatched cottages. B. Because thatched cottages are pretty.

C. Because thatched cottages can have a good price. D. Because thatched cottages are easy to be built.

Answer:4 3 2 3 3

SET 1

An important aspect of American culture is the value placed on progress. In four different areas, we can see how the value of progress (1) the American people. The first area concerns the relationship between parents and their children. Most foreign students have been raised to (2) their parents. They consider and value highly what their parents have taught them. Moreover, what their parents have taught them has (3) become their own standard for living. Because of the idea of progress, most American children believe that their parents' ideas and (4) are not necessarily the best. Americans think that there is always some change to be made for the better. A second area affected by the idea of progress concerns the material world. Many Americans (5) that there are enough material goods for everyone; they tend to think that the supply is (6) . So they are always trying to work for more, more, and still more. A third area (7) the Americans' concept of time. They are very time-conscious, perhaps because time is such an important factor in the world of business and material (8) . Americans tend to live by the motto, "Time is money." They believe you should use your time well and get the most that you can. The fourth concern is education and (9) . Americans are quite interested in education and new knowledge and they (10) the famous saying, "Never too old to learn." They will make good use of their life to learn as much as possible.

Answer:

1. affects 2. respect 3. generally 4. Standards 5. assume 6. endless 7. involves 8. acquisition 9. learning 10. appreciate

SET 2

In the toddler years children begin to establish contact with peers, develop the basic skills of play behavior and show (1) for certain playmates. Preschoolers identify specific children as friends and interact differently with friends than non-friends. With toddlers friendship is not reflected in language, but in the time they spend together (2) in a common activity. During the (3) school years children generally choose friends who are similar to themselves and who share their interests. At this age children become (4) group-oriented; the most well-liked children are those who can manage social relations within a group and think of activities that are fun. Groups reflect most of the problems that exist in all social relationships--inclusion/exclusion, (5) , independence, fear of rejection. They also reflect

sex differences. Groups become more (6) ; girls usually have more intimate and supportive relationships with their friends than boys do. Their play groups reflect this difference; boys tend to (7) with peers in large groups centered on sports while girls are more likely to be involved in small groups and spend more time in personal conversation. Girls' friendship groups are usually smaller and more exclusive than boys' during childhood, and then in (8) the situation reverses. As children mature and rely less on their parents for guidance, they turn to their peers. Cliques can be based on appearance, (9) ability, academic achievement, social or economic status, talent, ability to attract the opposite sex, or seeming (10) -- the jocks, the nerds, the brains, the cool kids, etc. Some kids care about belonging to a certain group, suffer from feelings of rejection if they are not included and can become victims of teasing and bullying.

Answer:

1. preferences 2. engaged 3. elementary 4. increasingly 5. conformity 6. single-gender 7. associate 8. adolescence 9. athletic 10. sophistication

SET 1

1. The man asks his father whether he needs some water. True False

2. His father says that having a baby will change everything in life. True False

3. His father says that he did do a lot about raising up a kid. True False

4. The man asks his father to drink the whole can. True False

5. The father does not think it is the time for him to die. True FalseAnswer:

1. True 2. True 3. False 4. False 5. True SET 2

1. The lady tells the man there is something that the man doesn't know about her. True False

2. The man guesses there must be something wonderful. True False

3. The lady says that she has a three-year-old girl. True False

4. The man says he loves kids. True False

5. The man says that he is so glad that she doesn't have any child. True False

Answer:1. True 2. True 3. False 4. True 5. False

Test for Unit 3 - 4 SET 1

1. A. One hour. B. Two hours. C. Three hours. D. Four hours.

2. A. 10:00. B. 10:30. C. 10:45. D. 10:15.

3. A. Living in New York. B. Staying in New Mexico. C. Going home to New York. D. In school.

4. A. Sue hit a dog. B.(转 自 于:wWW.Hn1C.cOM 唯才教育 网:新理念大学英语4答案) The dog hid in a car. C. Sue's dog was hurt.

D. Mary went to the veterinarian.

5. A. She enjoys playing chess. B. She hates playing chess. C. She cannot play chess.

D. She was not a good student.

Answer:4 3 2 3 1

SET 2

1. A. He was tired.

B. His appointment was changed. C. He had a flat tire.

D. His bicycle was stolen.

2. A. She was understanding. B. She was apologetic. C. She was annoyed. D. She was careless.

3. A. To see the dean. B. To watch the team. C. To weigh himself.

D. To give a demonstration. 4. A. She's afraid of going out at night. B. She had to do some baking.

C. She wanted to get ready for a plane trip. D. She was moving to a new apartment.

5. A. Take her typewriter to the repair shop. B. Soundproof her room. C. Work in the basement. D. Listen for her roommate.

Answer:3 3 1 3 3SET 1

Procedure for Suise

First ICANN must provide at least (1) days' notice to the general public of its intention to introduce a new (2) domain.

Notice must be in the form of an (3) on ICANN's website.

Second ICANN shall post a list of all registrars (4) in the Suise Program at least 60 days (5) to the beginning of the Suise Period.

Then At the end of the 90 days' notice period, a (6) days' Suise Period shall begin.

A mark owner that is (7) for this program may (8) a domain name registration application to register a domain name which is the same as the mark it owns.

Finally At the end of the Suise Period, the top-level domain shall be open for (9) of domain names to the (10) .

Answer:

1. 90 2. top-level 3. announcement 4. participating 5. prior 6. 30 7. eligible 8. submit 9. Registration 10. general public

SET 2

Types of Partners

General partner It is defined as a member who takes an (1) in the management of the partnership and is (2) for all the partnership's debts.

Limited partner A "limited partner" is (3) a share of the profit but not to take part in the partnership's

篇五:新理念大学英语学习大厅答案 第四册

U nit 2

F T T T F F T F T T F T F F T T T F T T

In what now : relieving dramatic reluctant pressed Obviously internal feeling continue warning substitute

Inland waters : boundary springs current flowing environmental general tropical shallow distinguish chemical

Insurance is : CBBAA

A rapid : ACDAB

Agriculture : BDCAB

You must : DCBDB

61. The employees wanted to __________ the number of working hours and increase pay.

A. decrease B. delete C. diminish D. shorten

参考答案 :decrease

62. Suggestions from the survey have been __________ in the final design of the Olympic

stadium in Beijing.

A. stipulated B. dedicated C. incorporated D. eliminated

参考答案 :incorporated

63. People's idea __________ as they read more and more books and experience more themselves .

A. matures B. grows C. ripens D. increases

参考答案 :matures

64. There are __________ that fuel consumption and pollution might be reduced by smoothing

traffic flow.

A. implications B. dedications C. applications D. obligations

参考答案 :implications

65. The use of solar energy will probably __________ the lives of coming generations.

A. modernize B. innovate C. renew D. revolutionize

参考答案 :revolutionize66. The __________ of the company has resulted in a lack of cash flow.

A. expansion B. invasion C. expedition D. application

参考答案 :expansion

67. We made a(n) __________ deal with the American company on the imported products at the

price contracted.

A. dominant B. applicable C. drastic D. lucrative

参考答案 :lucrative

68. He had studied Spanish before he left Mexico and had grown up in New York City -- the most

culturally __________ place in America.

A. adverse B. reverse C. diverse D. converse

参考答案 :diverse

69. This project is __________ only if we implement it in cooperation with a big company.

A. realistic B. feasible C. appropriate D. reasonable

参考答案 :feasible

70. The accident is a grim reminder of __________ dangers in South Sea oil production and we

must keep alert.

A. intentional B. additional C. proportional D. potential

参考答案 :potential

71. Mary felt betrayed, but with less __________ consequence when Mr. Jones transferred his

topic to the baseball tournament.

A. original B. drastic C. intensive D. swift

参考答案 :drastic

72. Fortunately, they managed to __________ an SOS signal and was rescued by a passing ship.

A. send off B. send in C. send out D. send up

参考答案 :send out

73. The scientist __________ the project manager to the serious consequences the explosion

might cause.

A. alerted B. alarmed C. awaked D. amazed

参考答案 :alerted

74. Stress level and heart disease are closely __________, according to a recent medical survey.

A. manipulated B. correlated C. stipulated D. stimulated

参考答案 :correlated

75. Relics from the First World War were __________ by farmers in northern France and were

displayed in the National Museum.

A. turned off B. turned in C. turned out D. turned up

参考答案 :turned up

76. Mainly made of logs, the house __________ violently whenever a train passes by.

A. shivers B. vibrates C. quivers D. moves

参考答案 :vibrates

77. She missed the train because she had been __________ the traffic jam.

A. stuck to B. stricken in C. stuck in D. struck to

参考答案 :stuck in

78. If you keep the water boiling, it will be converted into __________.

A. vapor B. gas C. air D. breath参考答案 :vapor

79. It is fun to let students take turns proposing questions and then note them all down in

__________ columns on Student Post.

A. positive B. ignorant C. appropriate D. prudent

参考答案 :appropriate

80. What I failed to __________ was that most young people concentrated on world-famous

brands instead of quality when they purchased cosmetics.

A. receive B. deceive C. perceive D. conceive

参考答案 :perceive

81. Generous public funding of basic science would __________ considerable benefits for the

public health, wealth and security.

A. result from B. settle down C. lie in D. lead to

参考答案 :lead to

82. The politician finds it imperative to __________ the government's social and educational

reforms throughout the country.

A. compliment B. implement C. comply D. imply

参考答案 :implement

83. According to the new regulation, people without a __________ job can apply for relief.

A. constant B. last C. permanent D. persistent

参考答案 :permanent

84. The Chinese were among the earliest people who practised __________ the crops.

A. rotating B. turning C. revolving D. spinning

参考答案 :rotating

85. By showing our gratitude we make routine relationships human and render __________ tasks

more agreeable.

A. monotonous B. conventional C. offensive D. intentional

参考答案 :monotonous

86. The ship __________ a signal when it successfully sailed round the treacherous Cape Horn

and then made a voyage back to England.

A. sent off B. sent out C. sent down D. sent in

参考答案 :sent out

87. There will be many __________ when you climb that highest mountain in Africa.

A. damages B. endangers C. disasters D. hazards

参考答案 :hazards

88. The oil company is __________ to cut down on its production if the price drops to below $33.

A. posed B. poised C. paved D. proposed

参考答案 :poised

89. On April 10, two college students in Beijing __________ a desperate request for help across

the Internet and opened a new dimension in the practice of medicine.

A. transferred B. transplanted C. transmitted D. transcended

参考答案 :transmitted

90. In the degree to which they glorify "the individual" who stands alone and makes his or her

own decisions, Americans are quite __________.

A. instinctive B. distinctive C. respective D. recreative参考答案 :distinctive

91. Doctors are required to report cases of dangerous contagious diseases like AIDS as public-

health __________.

A. barriers B. essences C. hazards D. qualities

参考答案 :hazards

92. She's so charming. I cannot find a(n) __________ word to describe her.

A. exact B. decent C. appropriate D. approximate

参考答案 :appropriate

93. Francis Bacon selected three inventions: paper and printing, gunpowder, and the __________

compass to mark it off from antiquity and the Middle Ages.

A. monotonous B. eminent C. magnetic D. elegant

参考答案 :magnetic

94. This book tells us about Luxun's works and his life __________.

A. as good B. as same C. as well D. as also

参考答案 :as well

95. A smart car can sense if a driver is drunk __________ electronic sensors and refuse to start up

the car.