首页 | 小学 | 初中 | 高中 | 作文 | 英语 | 幼教 | 综合 | 早知道 | 范文大全 |
高中英语 当前位置:唯才网 > 英语 > 高中英语 > 正文 唯才网手机站

高中英语课文听力mp3下载

时间:2016-06-11 来源:唯才教育网 本文已影响

篇一:人教版 高一至高三全部英语课文朗读与听力MP3链接

人教版 高一至高三全部英语课文朗读与听力MP3下载!

源资源已丢失,必须使用迅雷下载,直接把地址复制到任务栏内,不要直接点击进去

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit03.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit04.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit05.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit06.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit07.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit08.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit09.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit10.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit11.mp3

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit12.mp3

******************高一英语上*****************

http:///xazai/高一英语(上)/U10integrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U10listening.mp3

******************高一英语:******************

http:///xazai/高一英语/U10integrating%20skills.mp3

http:///xazai/高一英语/U10listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U10reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U10words.mp3

http:///xazai/高一英语/U11integrating%20skills.mp3

http:///xazai/高一英语/U11listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U11reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U11speaking.mp3

http:///xazai/高一英语/U11warming%20up.mp3

http:///xazai/高一英语/U11words.mp3

http:///xazai/高一英语/U12integrating%20skills.mp3

http:///xazai/高一英语/U12listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U12reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U12words.mp3

http:///xazai/高一英语/U1intergrating%20skills.mp3

http:///xazai/高一英语/U1listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U1reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U1speaking.mp3

http:///xazai/高一英语/U1words.mp3

http:///xazai/高一英语/U2intergrating%20skills.mp3

http:///xazai/高一英语/U2listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U2reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U2speaking.mp3

http:///xazai/高一英语/U2warming%20up.mp3

http:///xazai/高一英语/U2words.mp3

http:///xazai/高一英语/U3listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U3reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U3words.mp3

http:///xazai/高一英语/U4intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U4listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U4reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U4speaking.mp3

http:///xazai/高一英语/U4words.mp3

http:///xazai/高一英语/U5intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U5listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U5reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U5speaking.mp3

http:///xazai/高一英语/U5words.mp3

http:///xazai/高一英语/U6intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U6listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U6reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U6words.mp3

http:///xazai/高一英语/U7intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U7listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U7reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U7words.mp3

http:///xazai/高一英语/U8intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U8listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U8reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U8words.mp3

http:///xazai/高一英语/U9integrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语/U9listening.mp3

http:///xazai/高一英语/U9reading.mp3

http:///xazai/高一英语/U9words.mp3

***************高一英语/workbook******************

http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit01.mp3 http:///xazai/高一英语/workbook/workbookunit02.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U10reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U10words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U11integrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U11listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U11reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U11speaking.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U11warming%20up.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U11words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U12integrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U12listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U12reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U12words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U1intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U1listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U1reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U1speaking.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U1words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U2intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U2listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U2reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U2speaking.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U2warming%20up.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U2words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U3listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U3reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U3words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U4intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U4listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U4reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U4speaking.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U4words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U5intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U5listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U5reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U5speaking.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U5words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U6intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U6listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U6reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U6words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U7intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U7listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U7reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U7words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U8intergrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U8listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U8reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U8words.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U9integrating%20skills.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/U9listening.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U9reading.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/U9words.mp3

*****************高一英语上/workbook***************

http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit01.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit02.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit03.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit04.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit05.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit06.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit07.mp3

http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit08.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit09.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit10.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit11.mp3 http:///xazai/高一英语(上)/workbook/workbookunit12.mp3 ***************高一英语下**************

http:///xazai/高一英语(下)/u13integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u13listening(1).wma http:///xazai/高一英语(下)/u13reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u13speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u13workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u13workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u14integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u14listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u14reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u14workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u15integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u15listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u15reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u15workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u15workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u16listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u16reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u16speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u16workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u16workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u17integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u17listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u17reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u17workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u17workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u18integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u18listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u18reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u18speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u18workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u18workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u19integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u19listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u19reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u19workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u19workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u20integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u20listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u20reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u20speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u20workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u20workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u21listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u21reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u21speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u21workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u21workbooklistening.wma http:///xazai/高一英语(下)/u22integrating%20skills.wma http:///xazai/高一英语(下)/u22listening.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u22reading.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u22speaking.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u22workbook.wma

http:///xazai/高一英语(下)/u22workbooklistening.wma ***********高二英语第二册*****************

http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/11-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/11-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/12-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/12-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/13-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/13-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/14-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/14-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/15-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/15-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/16-1.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/16-2.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/17-1.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/17book.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/18-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/18l-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/19-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/19-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/20-b.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/听力-11-20/20-l.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/11-r.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/11-work.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/11.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/12-r.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/12-work.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/12.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/13-r.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/13-work.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/13.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/14-r.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/14-work.mp3 http:///xazai/高二英语第二册/朗读1-11-15/14.mp3

篇二:2014高考英语听力原文及音频

2014年高考英语全国卷听力真题+原文+答案

111843_5546e513cc1e9.mp3

第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What does the woman want to do?

A. Find a place. B. Buy a map. C. Get an address.

2. What will the man do for the woman?

A. Repair her car. B. Give her a ride. C. Pick up her aunt.

3. Who might Mr. Peterson be?

A. A new professor. B. A department head. C. A company director.

4. What does the man think of the book?

A. Quite difficult. B. Very interesting. C. Too simple.

5. What are the speakers talking about?

A. Weather. B. Clothes. C. News.

第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、

B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6. Why is Harry unwilling to join the woman?

A. He has a pain in his knee.

B. He wants to watch TV.

C. He is too lazy.

7. What will the woman probably do next?

A. Stay at home. B. Take Harry to hospital. C. Do some exercise.听第7段材料,回答第8、9题。

8. When will the man be home from work?

A. At 5:45. B. At 6:15. C. At 6:50.

9. Where will the speakers go?

A. The Green House Cinema.

B. The New State Cinema.

C. The UME Cinema.

听第8段材料,回答第10至12题。

10. How will the speakers go to New York?

A. By air. B. By taxi. C. By bus.

11. Why are the speakers making the trip?

A. For business. B. For shopping. C. For holiday.

12. What is the probable relationship between the speakers?

A. Driver and passenger. B. Husband and wife. C. Fellow workers.听第9段材料,回答第13至16题。

13. Where does this conversation probably take place?

A. In a restaurant. B. In an office. C. In a classroom.

14. What does John do now?

A. He's a trainer. B. He's a tour guide. C. He's a college student.

15. How much can a new person earn for the first year?

A. $10,500. B. $12,000. C. $15,000.

16. How many people will the woman hire?

A. Four. B. Three. C. Two.

听第10段材料,回答第17至20题。

17. How long has the speaker lived in a big city?

A. One year. B. Ten years. C. Eighteen years.

18. What is the speaker's opinion on public transport?

A. It's comfortable. B. It's time-saving. C. It's cheap.

19. What is good about living in a small town?

A. It's safer. B. It's healthier. C. It's more convenient.

20. What kind of life does the speaker seem to like most?

A. Busy. B. Colourful. C. Quiet.

听力原文

Text 1

W: Excuse me. This is the address. How do I find it?

M: Right. You'll need a street map. Here's one, andI'll show you where it is.

Text 2

W: Oh my! My car broke down, and I have to meetmy aunt at the railway station before noon.

M: You're lucky. I can drop you off on my way.

Text 3

W: Did you hear that Mr. Peterson is coming next week, Gordon?M: Yes, so I called all the department heads to my office this morning. We need to give himreports on our program.

Text 4

W: I hope you like the book I lent you. I wasn't sure if you'd be interested.

篇三:2014年普通高等学校招生全国统一考试听力mp3及听力原文

2014年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷)

第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What does the woman want to do?

A. Find a place. B. Buy a map. C. Get an address.

2. What will the man do for the woman?

A. Repair her car. B. Give her a ride. C. Pick up her aunt.

3. Who might Mr. Peterson be?

A. A new professor. B. A department head. C. A company director.

4. What does the man think of the book?

A. Quite difficult. B. Very interesting. C. Too simple.

5. What are the speakers talking about?

A. Weather. B. Clothes. C. News.

第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。

6. Why is Harry unwilling to join the woman?

A. He has a pain in his knee.

B. He wants to watch TV.

C. He is too lazy.

7. What will the woman probably do next?

A. Stay at home. B. Take Harry to hospital. C. Do some exercise.

听第7段材料,回答第8、9题。

8. When will the man be home from work?

A. At 5:45. B. At 6:15. C. At 6:50.

9. Where will the speakers go?

A. The Green House Cinema.

B. The New State Cinema.

C. The UME Cinema.

听第8段材料,回答第10至12题。

10. How will the speakers go to New York?

A. By air. B. By taxi. C. By bus.

11. Why are the speakers making the trip?

A. For business. B. For shopping. C. For holiday.

12. What is the probable relationship between the speakers?

A. Driver and passenger. B. Husband and wife. C. Fellow workers.

听第9段材料,回答第13至16题。

13. Where does this conversation probably take place?

A. In a restaurant. B. In an office. C. In a classroom.

14. What does John do now?

A. He's a trainer. B. He's a tour guide. C. He's a college student.

15. How much can a new person earn for the first year?

A. $10,500. B. $12,000. C. $15,000.

16. How many people will the woman hire?

A. Four. B. Three. C. Two.

听第10段材料,回答第17至20题。

17. How long has the speaker lived in a big city?

A. One year. B. Ten years. C. Eighteen years.

18. What is the speaker's opinion on public transport?

A. It's comfortable. B. It's time-saving. C. It's cheap.

19. What is good about living in a small town?

A. It's safer. B. It's healthier. C. It's more convenient.

20. What kind of life does the speaker seem to like most?

A. Busy. B. Colourful. C. Quiet.

Text 1

W: Excuse me. This is the address. How do I find it?

M: Right. You'll need a street map. Here's one, andI'll show you where it is.

Text 2

W: Oh my! My car broke down, and I have to meetmy aunt at the railway station before noon.

M: You're lucky. I can drop you off on my way.

Text 3

W: Did you hear that Mr. Peterson is coming next week, Gordon?

M: Yes, so I called all the department heads to my office this morning. We need to give himreports on our program.

Text 4

W: I hope you like the book I lent you. I wasn't sure if you'd be interested. M: I had the same doubt at first. But once I started, I simply couldn't put it down.

Text 5

W: What is going on? It's May, and we still have to wear warm clothes.

M: Well, there's some good news on the radio. You probably can wear shorts tomorrow.

Text 6

W: Harry, let's play some ping-pong today.

M: I'd love to play a set or two, but my right arm hurts. I've decided to stop playing ping-ponguntil it feels better.

W: Well, how about going skating?

M: I'd like to, but my knee hurts, too.

W: Harry, stop making excuses! You're just lazy.

M: No, I'm not! You know, there's a basketball match on TV today. Let's just stay home andwatch it.

W: OK. You stay, and I'll play with Helen.

Text 7

W: What do you want to do tonight?

M: How about going to the cinema? I should be home from work at 5:45. Then we can go outand eat before we see a film.

W: What do you want to see?

M: There's a good art film at the Green House Cinema.

W: Let's see…it starts at 6:15. I don't think we can get there in time to see th

e beginning. Howabout the action film at the New State Cinema? It starts at 6:50. Perhaps the 7:00 one at theUME Cinema is even better. It stars Jackie Chan.

M: OK, that's fine. I like him, too.

Text 8

M: Hey, Lucy. Do you have some time to talk about next week's trip with me? W: Sure, Dave.

M: OK. So, we're leaving on Monday from Hartsfield International Airport, and returning onFriday. Do we take ourselves to the airport? Maybe we need to book a taxi, or just go by bus.

W: No, we don't have to. The company car will pick us up and take us there. M: Oh, that's good. When?

W: Our flight leaves at 11:00 a.m., so they should pick us up between 8:00 and 9:00 a.m.Besides, the company pays for our trip, including hotel and food.

M: How much will that be?

W: Well, New York is a pretty expensive city. So, each of us will get $200 a day.

M: Oh, OK. Thanks for telling me that.

W: You're welcome.

Text 9

W: Please sit down. Let's see…you're Mr. Smith. Is that correct?

M: Yes. John Smith.

W: And you're interested in this job?

M: Yes, I am. I'll graduate from college the coming June. My major is Chinese. W: I see. Have you ever done any work in this field?

M: Yes, I used to be a tour guide for Chinese travellers.

W: Good. Now, how much money do you expect to have for a year?

M: From what I've read, it seems that a starting pay would be around $12,000 a year.

W: Here, you would start at $10,500 for the first year…a kind of training period. Then youwould go to $15,000.

M: That sounds fair enough. What do you think are the chances for me to get a job here?

W: Well, I'm talking to three people today and four tomorrow. We'll be hiring two people. You'llhear from us sometime next month. Good luck! And thanks for coming in today.

Text 10

M: Well, I'd love to share with you my personal opinions on city life and life in small towns. Igrew up in a small town until I was 18 and then moved to a big city, so I have experienced thegood and bad sides of both. I never thought that I would like living in a big city, but I waswrong. After ten years of living in one, I can't imagine ever living in a small town again. Surelysmall towns and big cities both have some problems in terms of transport. In a small town,you have to own a car to make life comfortable. You can't get around without one becausethere isn't any kind of public transport. Big cities generally have heavy traffic and expensiveparking, but there you have a choice of taking pub

高中英语课文听力mp3下载

lic transport, which is cheaper than driving.So, if you don't have a car, you'd better live in the city. I also love the exciting life in big cities. Ican always enjoy a lot of films, concerts, and other wonderful shows. However, these things arenot common in small towns. The final thing I like about large cities is you can meet differentkinds of people. However, you seldom find such a variety of people in a smaller town. I thinkthat living in an area where everyone was just like me would quickly become dull. Of course,safety should be considered, and that's one area where small towns are better than big cities.Still, I would rather be a bit more careful and live in a large city than to feel safe but dull.

1-5 ABCBA

6-10 BCACA

11-15 ACBCA

16-20 CBCAB

篇四:2011高考英语听力原文及音频

120538_5546f012a7582.mp3

2011年高考英语全国卷听力真题+原文+答案

第一部分 听力(共两节,满分30分)

第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.What does the man like about the play?

A.The story. B.The ending. C.The actor.

2.Which place are the speakers trying to find?

A.A hotel. B.A bank. C.A restaurant.

3.At what time will the two speakers meet?

A.5:20. B.5:10. C.4:40.

4.What will the man do?

A.Change the plan. B.Wait for a phone call. C.Sort things out.

5.What does the woman want to do?

A.See a film with the man. B.Offer the man some help. C.Listen to some great music.

第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

听第6段材料,回答第6,7题。

6.Where is Ben?

A.In the kitchen. B.At school. C.In the park.

7.What will the children do in the afternoon?

A.Help set the table. B.Have a party. C.Do their homework.听第7段材料,回答第8,9题。

8.What are the two speakers talking about?

A.A family holiday. B.A business trip. C.A travel plan.

9.Where did Rachel go?

A.Spain. B.Italy. C.China.

听第8段材料,回答第10至12题。

10.How did the woman get to know about thirdhand smoke?

A.From young smokers. B.From a newspaper article. C.From some smoking parents.

11.Why does the man say that he should keep away from babies?

A.He has just become a father.

B.He wears dirty clothes.

C.He is a smoker.

12.What does the woman suggest smoking parents should do?

A.Stop smoking altogether.

B.Smoke only outside their houses.

C.Reduce dangerous matter in cigarettes.

听第9段材料,回答第13至16题。

13.Where does Michelle Ray come from?

A.A middlesized city. B.A small town. C.A big city.

14.Which place would Michelle Ray take her visitors to for shopping?

A.The Zen Garden. B.The Highlands. C.The Red River area.

15.What does Michelle Ray do for complete quiet?

A.Go camping. B.Study in a library. C.Read at home.

16.What are the speakers talking about in general?

A.Latenight shopping. B.Asian food. C.Louisville.

听第10段材料,回答第17至20题。

17.Why do some people say they never have dreams according to Dr Garfield?

A.They forget about their dreams.

B.They don't want to tell the truth.

C.They have no bad experiences.

18.Why did Davis stop having dreams?

A.He got a serious heart attack.

B.He was too sad about his brother's death.

C.He was frightened by a terrible dream.

19.What is Dr Garfield's opinion about dreaming?

A.It is very useful.

B.It makes things worse.

C.It prevents the mind from working.

20.Why do some people turn off their dreams completely?

A.To sleep better.

B.To recover from illnesses.

C.To stay away from their problems..

答案:

1.C 2.A 3.B 4.B 5.A

6.C 7.B 8.A 9.C 10.B

11.C 12.A 13.A 14.B 15.C

16.C 17.A 18.B 19.A 20.C

听力录音材料

Text 1

篇五:高中英语听力训练(一)原文

Popular Science and Modern Technology

现代科学技术

【耳听为实】

第一节

听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。

1. Who does the woman think invented the light bulb?

A. Edison.B. Einstein.C. Elia.

2. What does the man mean?

A. For years they’ve been working hard at the research.

B. For years they are working hard at the project.

C. For years they’ve been studying hard.

3. What are they talking about?

A. Aids.B. Population.C. Cancer.

4. What are they talking about?

A. About a friend’s address.

B. About the software.

C. About how to look for information from the Internet.

5. Which function of the following is mentioned in the dialogue?

A. Answering a phone.

B. Sending short messages.

C. Taking photos.

第二节

听以下3段独白,每段独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段独白读两遍。

听下面一段独白,回答第6至第8小题。现在你有15秒的时间阅读这三个小题。

6. Why do we say the computer is a useful machine?

A. It can help us a lot.

B. We can use it to play games.

C. It can help us to find jobs.

7. What do many teachers and parents complain about?

A. Their students and children use computers to play games.

B. Computers let them lose their jobs.

C. Computers bring people a lot of trouble.

8. What can we learn from the passage?

A. Computers also bring us trouble.

B. Computers bring us happiness only.

C. Computers are bad for people’s health.

听下面一段独白,回答第9至第11小题。现在你有15秒的时间阅读这三个小题。

9. Who made most of the things in your school bags?

A. Workers.B. Farmers.C. Your parents.

10. Which of the following is an invention?

A. A sheep.B. A river. C. A train.

11. We don’t know A. the paper inventor’s name

B. how to use the lock of the door

C. what the pens and the pencils are used for

听下面一段独白,回答第12至第15小题。现在你有20秒的时间阅读这四个小题。

12. When does a dream happen?

A. Part of your brain is still awake.

B. You are in deep sleep.

C. You are nervous.

13. Why does sleep puzzle scientists?

A. They wonder why one can wake up after several hours’ sleep.

B. They don’t know what causes sleep.

C. They are not certain why one cannot fall asleep.

14. Which is one of the best conditions for sleep?

A. A nice story before sleep.

B. A big and delicious meal.

C. Good health.

15. When you dream, your brain

A. can’t work

B. is still working

C. The passage doesn’t tell us

听力原文:

第一节

听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。

Text 1

W: The light bulb invented by Einstein has changed our lives a lot.

M: You are wrong. The light bulb was invented by Edison.

Text 2

W: Has the research finished?

M: No, it’s too difficult. For years they’ve been working hard on the research.

Text 3

M: Aids has spread all over the world.

W: But medicine has been advanced much. I think it can be cured completely in the future.

Text 4

W: How can I get information from the Internet?

M: First, double-click the icon of Internet Explorer. Then type in the website address, and press “Enter”. Text 5

M: How expensive your mobile phone is! Does it have many functions?

W: Yes. Not only can it be used as a camera but it can also be used as an MP3 player.

第一节到此结束。

第二节

听下面3段独白,每段独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段独白读两遍。

听下面一段独白,回答第6至第8小题。现在你有15秒的时间阅读这三个小题。

Text 6

Computers are useful machines. They can help people a lot in their daily lives. For example, they can help people to save much time, and they can help people to work out many problems they can’t solve easily. Our country encourages everyone to use computers, except the old people.

Today more and more families own computers. Parents buy computers for their children. They hope computers can help them improve their studies in school. Yet, many of their children use computers to play games, watch videos, to the extent that computers can make them fall behind. So computers are locked in boxes by parents.

In some other countries, even some scientists hate computers. They say computers make millions of people lose their jobs or bring them a lot of trouble. Will computers really bring trouble to people? Or can they bring people happiness?

听下面一段独白,回答第9至第11小题。现在你有15秒的时间阅读这三个小题。

Text 7

In your school bags, most of you may have a pencil, some kinds of pens, a ruler and some books. None of these things grow in the fields. They were all made in factories and invented by someone. They have not always been pencils and pens, rulers and books. Thousands of years ago, no one knew about these things.

Who invented them? We don’t always know. There have been thousands of inventions, large and small, in human history. Some of these inventions have changed the world, such as paper, printing and radio, and we know the inventors. But we have forgotten most of the other inventors. Who invented the clock, for example, or the lock to the door? We don’t know. There have been thousands of inventors and we should thank them for their brilliant ideas. Will you be one of them when you grow up?

听下面一段独白,回答第12至第15小题。现在你有20秒的时间阅读这四个小题。

Text 8

A strange thing happens to nearly everybody at night.

People turn off their lights, pull up the covers, and close their eyes. Six or seven sleeping hours later, they wake up again. Strange, isn’t it?

Sleep puzzles scientists. Scientists and doctors would rather talk about why one cannot fall asleep. They are not sure what causes sleep.

The best conditions for sleep, they say, are good health and a meal neither too big nor too small. No worries and a comfortable place to sleep are important, too. They advise against two in one bed.

Strange things happen during sleep. For example, you often move. You would feel tired if you didn’t. You also dream. Part of your brain is still awake when you are dreaming. Memory and imagination often appear in your dreams.

Don’t worry if you dream. Some great stories and poems were begun while the writers were asleep.

第二节到此结束。

第三节

听下面一段独白,完成下列表格。现在你有15秒钟的时间阅读这个表格。

Text 9

A very simple experiment can be done to show that water expands when it is frozen. All you need is an empty glass jar and some clean water. First, fill half of the jar with water. Then mark the water level outside the jar. After that, put the jar in a freezer until the water freezes. When the water is frozen, take the jar out of the freezer and observe the water level and mark the new water level. You will see that the level of the frozen water is higher. This experiment proves that water expands when it is frozen.

第三节到此结束。

参考答案:

1~5 BAACC 6~10 AAAAC 11~15 AABCB

16. To show that water expands when frozen

17. A glass jar, water

18. Put the jar in a freezer until the water freezes

19. Mark the new water level

20. The level of the frozen water is higher